toink2

toink2

Isnin, 14 November 2011

Rabu, 9 Mac 2011

HUIHUI !

Haloooiii ~
hahak ! da lamer da ak ta bokak blog niyh ,
hehe(tataw nak update aper sbnarnyer)
btw , ada gak lah kann ak bukak blog org2 len ,
knper dorg sebok nak rmi follower ?
bg ak la kan,
ak follow org pasal ak suka tgk dia cot cet cot cet dalam blog tuh
dan bukan pasal ak nak rmi org follow ak alek ok !
hahak !
tuh jer ak nak cakap ~
ngee :p

korg tahu tak ? formspring nih ader fungsi tersendiri ~ sgt istimewa ! kalo korg nak cuba , cuba lah ~ cara nya begini ~ hold " Alt+f4" , selamat mencuba yea ~ sgt menarik !

korg tahu tak ? formspring nih ader fungsi tersendiri ~ sgt istimewa ! kalo korg nak cuba , cuba lah ~ cara nya begini ~ hold " Alt+f4" , selamat mencuba yea ~ sgt menarik !

Answer here

kalo korg tido lambat/tak boleh tidur , apa yg korg akan buad ??

kalo korg tido lambat/tak boleh tidur , apa yg korg akan buad ??

Answer here

mari tnya2 .

mari tnya2 .

Answer here

Khamis, 17 Februari 2011

Cerita Baru !

OH! KAWAN! 


KELAS TERMODINAMIK !      3.00PM 


SITUASI 1


LECTURER : Gas apakah yang terdapat dalam soalan ini ? 


JIN SAJJA : Gas CONVENSEN cikTEUKU HAS DONE THE RIGHT THING *menjawap dengan penuh yakin dan konpiden ! 


LECTURER : ?? Apa kamu ni EDDY ?TEUKU IS IN A BAD MOOD mengarot jer ! muka jer waras , tapi gila . 


AFIQ : HAHAHAHAHAHAH ! Gas CONVENSEN LAGII ? HAHAHAHA !!TEUKU IS FEELING HAPPY


TEUKU : HAHAHAHAHAHAHHAAHHAAH ! pedih2 ! TEUKU IS A NERD*pandai ko EDDY ! 




M.O.T.S = Oh! Kawan! lenkali make sure aper yang awak nak kater tuh erk ?? jgn nak men hembuss jer , kan dah kne gila , HAHAHA !