toink2

toink2

Isnin, 14 November 2011

Rabu, 9 Mac 2011

HUIHUI !

Haloooiii ~
hahak ! da lamer da ak ta bokak blog niyh ,
hehe(tataw nak update aper sbnarnyer)
btw , ada gak lah kann ak bukak blog org2 len ,
knper dorg sebok nak rmi follower ?
bg ak la kan,
ak follow org pasal ak suka tgk dia cot cet cot cet dalam blog tuh
dan bukan pasal ak nak rmi org follow ak alek ok !
hahak !
tuh jer ak nak cakap ~
ngee :p

korg tahu tak ? formspring nih ader fungsi tersendiri ~ sgt istimewa ! kalo korg nak cuba , cuba lah ~ cara nya begini ~ hold " Alt+f4" , selamat mencuba yea ~ sgt menarik !

korg tahu tak ? formspring nih ader fungsi tersendiri ~ sgt istimewa ! kalo korg nak cuba , cuba lah ~ cara nya begini ~ hold " Alt+f4" , selamat mencuba yea ~ sgt menarik !

Answer here

kalo korg tido lambat/tak boleh tidur , apa yg korg akan buad ??

kalo korg tido lambat/tak boleh tidur , apa yg korg akan buad ??

Answer here

mari tnya2 .

mari tnya2 .

Answer here

Khamis, 17 Februari 2011

Cerita Baru !

OH! KAWAN! 


KELAS TERMODINAMIK !      3.00PM 


SITUASI 1


LECTURER : Gas apakah yang terdapat dalam soalan ini ? 


JIN SAJJA : Gas CONVENSEN cikTEUKU HAS DONE THE RIGHT THING *menjawap dengan penuh yakin dan konpiden ! 


LECTURER : ?? Apa kamu ni EDDY ?TEUKU IS IN A BAD MOOD mengarot jer ! muka jer waras , tapi gila . 


AFIQ : HAHAHAHAHAHAH ! Gas CONVENSEN LAGII ? HAHAHAHA !!TEUKU IS FEELING HAPPY


TEUKU : HAHAHAHAHAHAHHAAHHAAH ! pedih2 ! TEUKU IS A NERD*pandai ko EDDY ! 




M.O.T.S = Oh! Kawan! lenkali make sure aper yang awak nak kater tuh erk ?? jgn nak men hembuss jer , kan dah kne gila , HAHAHA ! 





Selasa, 15 Februari 2011

HAHA ! KAWAN OH! KAWAN !

OH! kawan! 
- Pagy yang indah , g klas ! WAH ! MACAM KAT GENTING HIGHLAND SIOT ! 
 -time dalam klas tuh , ak mencube tuk' fokus belajar , 
time nga sedap blaja tuh , tetibe dtg satu bunyi yang agak mencarut di muka bumi niyh ! 
!PROOOTTT! 
AMBOI ! TEUKU IS IN A BAD MOOD BEGITU LANTANG ! 
dengan muka bersahaja jer KAWAN aku tuh  berkata " aku kentut tadi " TEUKU GIVES THE FINGER "untuk kau kawan sbb berkata dengan muka selamber ! "
ak pun dah tak tahan , ak bantai gelak dalam klas tuh ! TEUKU IS FEELING HAPPY
FIRDAUS ! knper kamu ni ? HappY semaCAM jer ??! 
tade pape CIK ! MaAf ! TEUKU FEELS SORRY




OH! KAWAN ! ak harap kau tak ulangi perbuatan terpuji kau ni lagy erk ?? 
HAHA ! tp rase nyer dalam kelas tuh kau jer yg asek wat ak tergelak sampai lah ANISAH akan tegur ak sampai GAGAP! ak jadi nyer ! 
kalo ko wat gak agy ! mcam ni la nasib kau t ! TEUKU HAD AN ACCIDENT HAHA !

HAHA ! Karangan Bungol !




- Karangan yang menarik ! 
- Ni pon ak copet at page kazen ak , sory yerr , even ko ta bg ak copy , ak ttp dapat copet jugee TEUKU IS FEELING HAPPY


- Hope nanti sampai masa untuk "bakal" anak aku , 
    dia tak buad la karangan "SEPANDAI" ini .. TEUKU IS NERVOUS


Unchained Melody lyrics

Isnin, 14 Februari 2011

ASSALAMUALAIKUM !

KEPADA : SELURUH UMAT ISLAM DI MUKA BUMI ! 
" SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL " 
- Sempena hari yang bersejarah ni , mari lah kita banyak-banyak kan selawat ke atas Nabi Muhammad SAW -
- Berselawatlah ke atas Nabi Muhammad SAW setiap hari dan lebih kerap :) nama artis kemain lagi hafal dan dok sanjung.. tp nak berselawat kemain payah.. nak sebut senarai brg jenama kemain laju ag.. :) bawa2 lah berselawat ^-^ - 


HAHAHA ! 




P/S : ISLAM ITU INDAH ! TEUKU HAS DONE THE RIGHT THING BETUL TAK ?? 

ALAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!

EKK ?? 
~ku sangkakan hari yang indah , rupanya hujan diwaktu malam , 
~dalam tengah sedap tido tuh ~ tetiber ~ 
*TETT TETT ! TETT TETTT ! (text msok)
"ape ni ? kate dah ta layan gurl len dah ! tp layan jugak ! ish !" 
Dalam keadaan yang mengantuk serta mamai seribu bahasa , text tersebut ku delete~ 
* sudahhh ~ dye moody plak dahh ~ 
bie , steady skett , mane ader layan okayhhhh ~ 
ta layan ponn lahh ~ 
*malang nyer lansung ta dipercayai*  T_T
adoi , caner la ak nak bg kau caya kat ak niyh yg ak ta layan gurl len pon ! 
ak cakap sket , kau kata ak bg alasan ! TEUKU HAS A HEADACHE *sigh*






DEAR ! TEUKU IS SAD saya mintak maaf kayh ?? 

Jumaat, 11 Februari 2011

Haduiiyaiii

ape jer la nasib yg dok mnimpa ak harini kan ,
pedih2 jer lahh ,
aduiii .
len yg ak harapkan ,
lain pulak yg jadi nyer ~
kenapa , mengapa , bagaimana ni ??

Khamis, 10 Februari 2011

HALLOOO !

erkk , aper erkk yg ak nak citer ??
jap , aper mende yg ak wat ni erkk ?
ak ta paham aper ponn ,
so ,
kalo ader yg pandai dalm bab blog2 ni ,
tolong kasi ajar la erkk,